Skip links

Talentenklas

Dans Creatie heeft een hele mooie dans vooropleiding voor leerlingen met een enorme passie voor dans die hun talent verder willen ontwikkelen. Bij de talentenklassen van Dans Creatie maken we programma’s op maat voor jouw talent. De dagen en tijden hangen af van het lespakket wat je gaat volgen. De Talentenklassen zijn te volgen voor leerlingen tussen de 9 en 18 jaar.

Lessen

In de Talentenklas dans je vijf uur per week. Drie uur op zaterdag en twee uur door de week. Op zaterdag hebben alle leerlingen les in de disciplines Jazz, Modern en Urban. Het urban-uur op zaterdag is het uur waarin wordt getraind voor de wedstrijden. Leerlingen uit de Talentenklas dansen het tweede urban-uur op de dinsdagen, met uitzondering van groep 5. Zij dansen het tweede urban-uur op de woensdag. Voor de klassieke lessen zijn de leerlingen door de week op niveau geplaatst op verschillende klassieke uren bij verschillende docenten.

Kledingvoorschriften Talentenklas

Modern: zwart basispakje, zwarte hotpants, zwarte voetloze panty en moderne voetjes
Klassiek: zwart basispakje, roze klassieke panty, roze balletschoenen en evt. spitzen
Urban: eigen stoere kleding, zwarte danssneakers
Jazz: zwart basispakje, zwarte hotpants, zwarte voetloze panty

Wil je je aanmelden voor de talentenklassen? Dit kan via info@danscreatie.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Talentenklassen worden mede mogelijk gemaakt door: