Skip links

DC events

Dansers

Onze dansers zijn professionele dansers maar ook talentvolle leerlingen uit onze selectie groepen. De dansers hebben inmiddels al veel ervaring met het verzorgen van optredens voor grote en kleine evenementen. Ze waren o.a. te zien bij: Lee Towers, Wolter Kroes, Wesley Klein, Boekenbal, Varend Corso, Sinterklaasfeest, Feestweek en openingen van diverse winkels. Ook een dansact voor een huwelijksaanzoek kan heel bijzonder zijn. Voor interesse kunt u mailen naar info@danscreatie.nl  zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Fotoshoots

In samenwerking met fotografe Olga Mulder organiseren wij fotoshoots voor dansers.

Geheel begeleid door een dansdocent die zorgt dat het model perfect op de foto komt en met daarbij een prachtig danskostuum krijgt u een unieke fotoshoot. Olga Mulder staat bekend om haar bijzondere manier van fotograferen. Haar gave is, dat ze door haar enthousiasme en spontaniteit, elke persoonlijkheid stralend op de foto krijgt. Hierbij besteedt ze de tijd die nodig is om het model op zijn of haar mooist en naar eigen tevredenheid te fotograferen. De fotoshoot wordt in de dansstudio van Dans Creatie gehouden. De foto’s worden gemaakt voor de spiegel zodat je zelf mee kunt kijken hoe je poseert. Een dans fotoshoot van Olga Mulder kost € 75,- p.p. voor 30 minuten en worden gepland bij 10 aanvragen. Korte fotoshoots voor een vrijgezellen dag of vriendinnenuitje kunnen ook worden verzorgd op aanvraag. Deze kosten voor een groep van 10 personen € 500,-.

Bruiloft: de openingsdans

Of je nu kan dansen of niet, jullie bruiloftsgasten verwachten natuurlijk een echte openingsdans.

Wees gerust, ook voor jullie bruiloft kunnen jullie een openingsdans leren. Wij helpen jullie en zorgen dat er een openingsdans komt waar jullie je prettig bij voelen. Samen gaan we aan de slag, natuurlijk bekijken we eerst de mogelijkheden, wat jullie kunnen en wat jullie willen. Daar steken we wel wat tijd in zodat je in plaats van zenuwachtig te zijn écht kan shinen op de dansvloer. Voor de openingsdans wordt 5 uur lang getraind in een van onze Dans Creatie studio’s. Natuurlijk verwachten we dat jullie zelf ook thuis nog oefenen… Kosten voor de choreografie en instuderen van de openingsdans zijn € 300,-.

 

Vrijgezellenfeestjes, dansfeestjes of iets te vieren? Boek een te gekke workshop!

Dans Creatie biedt de mogelijkheid om op zaterdagavond een unieke workshop te volgen in de lesstijl die jij wilt. Gezellig met vriendinnen (en/ of vrienden) genieten van een heerlijke dansavond.

Dit kan op verschillende manieren: serieus in danskleding (sportkleding), of toch een beetje gek als showgirl met glitterjurken, showhakken en boa’s, verzorgd door ons. Er zijn heel veel mogelijkheden.  Workshops zijn te boeken vanaf € 150.-  voor maximaal 16 personen.

Evenement op locatie