Skip links

Over ons

Annemieke Wagenaar

“Van bijbaan tot één van de grootste dansscholen uit de regio”

Wat leuk dat je interesse toont in Dans Creatie! Mijn naam is Annemieke Wagenaar en ik ben de eigenaresse. Graag laat ik je zien hoe mijn bedrijf is ontstaan en waar Dans Creatie voor staat.

Vanaf dat ik me kan herinneren is dans mijn grootste hobby. In 1994 kreeg ik de kans om op de sportschool ‘Sport Creatie’ aan het Oosteinde danslessen te geven. Voor mij de perfecte bijbaan. Mijn hobby werd werk, waarin ik mijn passie voor dans goed kwijt kon.

Met een enorme drive en veel enthousiasme begon ik aan mijn avontuur als dansdocent. In de jaren die volgde, groeide het aantal leerlingen en werden een paar lessen, veel lessen. Er ontstond een heuse dansschool en de naam Dans Creatie werd geboren. Diverse andere docenten werden aangetrokken om het lesaanbod uit te breiden en gevarieerder te maken.

Met vier professionele dansstudio’s in Wateringen en Naaldwijk en meer dan 1100 leerlingen, mag Dans Creatie zich één van de grootste dansscholen uit de regio noemen. Iets waar ik bij de start van mijn avontuur als dansdocent alleen maar van kon dromen.

“Dans Creatie is meer dan een dansschool alleen”

Kwaliteit van de lessen, plezier in dans en die passie samen delen, daar gaat het om! Het docententeam van Dans Creatie is gevarieerd en ook bekende namen uit de danswereld vinden hun weg naar Dans Creatie. Zo kan ik een uitgebreid lesrooster bieden voor alle leeftijden en niveaus.

Zelf geef ik geen lessen meer. Ik houd mij bezig met de organisatie van het bedrijf, het organiseren van voorstellingen, evenementen, cultuureducatie en de dansvooropleiding. Allemaal activiteiten waar ik mijn energie en creativiteit in kwijt kan.

Dans Creatie is een plek waar je de liefde voor dans terugziet in alles. Een plek waar de aandacht voor de klant, sfeer en gezelligheid, maar ook kwaliteit en professionaliteit samen komen. Ik durf dan ook te zeggen, dat Dans Creatie meer is dan een dansschool alleen.